Maak direct een afspraak: 06 44442873

Wie zijn wij

Drie initiatiefnemers

Klaasje Oosterloo, Frank van der Heijden en  Martin Geerdink

We zijn verbonden in een grote affiniteit met de zorgwereld. Deels uit eigen ervaring of omdat we er zelf werkzaam zijn. Vanuit een dienstverlenende houding bieden we een goede, praktische training aan met als doel een positieve bijdrage te leveren de zorgpraktijk. Wij hebben alle drie ervaring met leiding geven en het praktisch faciliteren van trainingsdagen.

Klaasje Oosterloo

Is al vanaf 1993 werkzaam in de non-profit sector. De ervaring die zij opgedaan heeft op de werkvloer en uiteindelijk in het midden- en hoger kader, resulteert er in dat Oosterloo interimmanagement BVBA/Zorgzorro op een enthousiaste, daadkrachtige, openhartige en doortastende manier te werk gaat.

Frank van der Heijden

Is begonnen als groepsleider in de jeugdzorg. Sinds 2000 werkt hij als trainer / coach en heeft zich gespecialiseerd als teamcoach. Hij werkt voor diverse organisaties in Nederland en Belgie, onder andere voor teams in de Jeugd- en ziekenzorg. Zijn motto is: doe meer van wat werkt!

Martin Geerdink

Is begonnen in de Hospitality industrie. Werkt sinds 2007 als zelfstandig business coach. Hij gelooft in verbondenheid, samenwerking en de menselijke maat. Hij werkt mee aan deze training omdat we volgens hem in een ‘centrifuge’ terecht zijn gekomen. Alle technologische ontwikkelingen, prikkels en sociaal klimaat zorgen ervoor dat we naar de rand bewegen, weg van waar het om draait. Er is constant afleiding en we verliezen langzaam het vermogen om ons ergens op te richten, onze aandacht erbij te houden. Je verliest energie en concentratie en levert uiteindelijk minder goed werk af.

Sluit Menu