Maak direct een afspraak: 06 44442873

Gesprekstechnieken. Slecht nieuws gesprek, coaching gesprek, ontwikkelgesprek, assertiviteit

Leidinggevenden staan voor steeds meer uitdagingen. Werknemers zijn tegenwoordig goed opgeleid, mondig, verwachten inspraak en als goede professional invloed op het werk.

Voor jou als manager betekent dit dat je een goed contact moet hebben met je medewerkers en handig moet kunnen communiceren. Je wilt dat je medewerkers gemotiveerd blijven en zich binnen de organisatie kunnen  blijven ontwikkelen. De wensen van je medewerkers en de doelen van de organisatie staan soms op gespannen voet met elkaar. In dit speelveld opereer jij door aan te sturen, te coachen en dien je gesprekstechnieken die horen bij het  ‘slecht nieuws gesprek’ en het ‘ontwikkel- en ‘functioneringsgesprek’ onder de knie te hebben.

In deze dag oefenen je met gesprekstechnieken die passend zijn bij jouw eigen ontwikkelvraag. Je ziet je collega’s aan het werk en krijgt voldoende ruimte om zelf te oefenen.

Sluit Menu