Maak direct een afspraak: 06 44442873

Kennismaken, programma toelichting, leerdoelen inventariseren.

Voorafgaand aan de training inventariseren we bij alle deelnemers de wensen en verwachtingen voor de training. Op deze eerste dag maken we kennis met elkaar en verbinden we ieders vragen en behoeften met elkaar. We bespreken de rode draad en verdere inhoud van de training en stemmen de onderwerpen later af op de specifieke wensen van iedereen.

In deze dag gaan we ook dieper in op jouw persoonlijke leerdoelen in het werk en hoe we daar in de training aan bij kunnen dragen. Jouw persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende staat centraal.

We werken veel in kleine groepen, afgewisseld met plenaire terugkoppeling, om te bevorderen dat iedereen zich zo veilig mogelijk voelt persoonlijke vragen te delen. Deze manier van werken verhoogt ook de sfeer in de groep en zorgt dat je je van meet af aan verbonden voelt met collega deelnemers.

De oefeningen en werkvormen zijn zo ingericht dat zij recht doen aan ieders leerstijl. We stemmen de oefeningen en werkvormen af de vragen en behoeften uit de groep en er is nooit een verplichting, enkel een uitnodiging.

Sluit Menu